Sobre mi

Benvolguts i Benvolgudes,

Els que entreu per primer cop en aquest blog us direu “vaja, un altre blog sobre llibres…” i sí, què hi farem… no hi puc fer res, perquè és el que m’agrada, del que més o menys puc parlar amb criteri (amb el meu criteri).

No pretenc donar lliçons a ningú, sobretot perquè no sóc una experta en llibres, ni sóc crítica literària, ni editora, ni res que pugui aportar una experiència més professional, així que el que faig és parlar de coses relacionades amb la literatura que em puguin resultar interessants i, sobretot, dels llibres que cauen a les meves mans i sobre els que donar una opinió sincera.

Perquè els llibres han estat i són una part molt important en la meva vida, des de ben petita, quan comences a l’escola llegint els Barco de Vapor (em tocava llegir-los en castellà), passant per Els Cinc i la Puck, però sobretot a partir del meravellós Zoo de’n Pitus del Sebastià Sorribas, la Pedra de Tartera de la Maria Barbal o ja durant els anys del BUP i COU, La vida i la mort de’n Jordi Fraginals o el clàssic de la literatura russa Crim i Càstig.

Així que un dia vaig pensar que podria fer-ne alguna cosa més que acumular llibres als estants i vaig començar amb aquest blog per poder parlar d’allò que més m’agrada i que tot sovint em permet traslladar-me a països llunyans o èpoques passades sense moure’m del sofà.

Espero que us agradi.

Salut i llibres!

Marta.

5 pensaments sobre “Sobre mi

  1. Josep Aguilera Torres diu:

    Que bo sigui què tothom pensesing com tu Marta.Jo soc dels que pensen que un llibre és la finestra del món i la nostra llibertat.
    Un bon any 2015!!

  2. Roser Ripoll diu:

    Moltes gràcies Marta, per compartir les teves lectures. Jo t’he trobat perquè buscava informació sobre La Llibreria encantada d’en Christopher Morley. Sóc la conductora/ dinamitzadora del Club de Lectura del meu poble, Vilajuïga, i trobar informacions i comentaris com els teus ens seran de gran ajut. Afegiré al teu blog als nostres blogs preferits.

    • Marta - Un món de llibres diu:

      Gràcies a tu, Roser per la visita al bloc! No obstant, i com hauràs vist, el bloc ja fa temps que no té continuitat i és que fa uns mesos que estic a tope amb un projecte una miiiica més gran. He obert una llibreria a Barcelona, anomenada El Gat Pelut i m’hi dedico en cos i ànima. Et convido a que la segueixis a través de les xarxes (a FB, TW i IG) amb el perfil @elgatpelutcat i si vols, pots també visitar la pàgina web que tot just ha començat a funcionar, http://www.elgatpelut.cat

      Una abraçada!

      Marta.

Deixa un comentari